Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 1 april 2009

Av Sara - 1 april 2009 21:50

Efter lunch var det så varmt att jag var tvungen att gå ut och plocka av täcken på de stackars hästar som fått sådana på sej i morse. De njöt i fulla drag av solen! Och jag med!

Red Fonzie först idag. Han gick såå bra! Härligt! På fredag kommer matte och tittar vad vi åstakommit så här långt, så då hoppas jag han visar sej från sin allra bästa sida.

Kl 11 kom två tjejer som är arab-handlers och tränar dem. De skulle titta på Malibu. Han är bara fantastisk, tycker jag, och tro det eller ej, det tyckte de med! De ska ha honom i träning from den 14:e april och sedan ska han ställas ut i Uddevalla, Blommeröd och förhoppningsvis även på RIKS. Det ska bli otroligt spännande! Jag älskar utställningar! Jag har tom en röd hatt som jag tänker ha på mej på Blommeröd. Ska gå runt och vara "hästägare" som jag sett att man ska göra! Får väl boka VIP-bord nu á 15.000:-, eller?

Ska se till att bada och fixa till Malibu innan han åker så att jag kan få ut lite bilder på honom här innan han åker.

På eftermiddagen red jag Teddy & Fausto. Har satt Mia på att rida Dora lite. Hon behöver timmar med ryttare för sin balans och för att bli säker. Det fixar Mia bra! Dora tycker det är väldigt kul. Vi ska försöka rida ut tillsammans snart.

Clasica galopperade runt i hagen som en tok idag. Herregud hon ska ju nedkomma vilken sekund som helst! Toka! Men hon verkar pigg och lycklig iallafall!

Zagal är sådär. Jag skjuter undan verkligheten lite och hoppas han repar sej. Har bokat tid hos en mycket duktig rehab-kvinna på tisdag. Hon ska gå igenom honom. Jag är tveksam till om det faktiskt bara är fång? Han är så jäkla stel bak och har svårt att lyfta bakbenen. Korsleder?

Glädjande nog har han fått två fina föl i år. Ett hingstföl (PRE) har fötts i Danmark den 22/3 Heroe DG, och inatt fick Camilla Errind ett hingstföl . Mamma till den Zagal-bebisen är fullblodsstoet Blue Jeans. Ett sto till (PRE-sto) ska föla vilken dag som helst och så ska Tina Delander oxå ha ett Zagal-föl i mitten/början av maj. Kanske är dessa Zagals sista bidrag till hästvärlden...

Heroe DG 1 timme gammal u. Umbela II (PRE)

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards