Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 29 april 2009

Av Sara - 29 april 2009 22:33

Så, då var årets första sto färdigseminerat och klart. Nu håller vi tummarna i två veckor att hon är dräktig! Tre till är seminerade med Teddan och Veleño har betäckt sitt andra sto för säsongen. Han lär sej snabbt och är nog väldigt snart expert. Han är lätt att styra och handha vid betäckningarna så jag är nöjd med honom.

Teddy har fått gå med en gelpad under sadeln och jag har fått rumpvärmrare(!) i sadeln, för jag tycker att jag halkar omkring. Vilken skillnad det blev! Jag kan sitta stilla och avslappnat och Teddy blir därefter. Som smör! I love!!! Ska verkligen bli roligt att åka till Gesta i helgen! Där det ska vara PRE-Feria. Läs mer på www.gesta.se

På eftermiddag kom det en stoägare för att kolla in pojkarna. Hon hade ett arab-sto och ett PRE-sto. Tror hon bestämde sej för Teddy till arab-damen.

På kvällen kom en mamma och dotter för att provrida Fausto. Han visade sej från sin sämsta sida först och var spänd och glodde. Men mamman hoppade upp iallafall och det gick utmärkt. Efterhand slappande han av och sen när dottern red gick han mycket fint. Det gillade honom och ska komma tillbaka igen om en vecka för att testa igen. Verkar vara bra köpare åt honom. Mycket unghästvana och helt avslappade ryttare båda två. Hoppas de vill ha honom!

I går föddes så Zagals allra sista avkomma. En liten hingst som ska heta Son of a Legend. Fyndigt!

Fick mail från Maria som äger en annan Zagalavkomma som nu hunnit bli 4 år och drygt 170 cm stor! Zjiwago är son till Mamma Mu, halvbloddsto som vi tidigare ägde. Vist ser han ståtlig ut! Han är tydligen stallets båda största, och snällaste häst!


Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards