Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 12 april 2014

Av Sara - 12 april 2014 10:08

Det blir lite segt med bloggandet, för jag tvingar mej själv att vila. Denna veckan hade jag fått grönt ljus att börja belasta min fot försiktigt. Men som läkaren sedan sa, så borde de nog ha speciella förhållningsregler för hästtjejer. Belasta försiktigt för vanligt folk innebär tydligen att man hoppar försiktigt mellan toan och sängen. För hästtjejer innebär det att man mockar, leder ut hästar och bär på halmbalar. Fick en örfil i veckan när jag nästan svimmade, kräktes och mådde väldigt dåligt efter sådana övingar. Så de senaste dagarna har jag faktiskt suttit ner liter mera... Foten BLIR faktiskt bättre för varje dag som går, och jag planerar att börja rida regelbundet från nästa vecka. Men mockning och halmsläpning får nog vänta en vecka eller två till. 

Om två veckor bör jag verkligen vara ok för då kommer mina nya hästar! Hurra!!!! Känns totalt overkligt att jag snart ska ha en egen Grand Prix häst stående i mitt stall!!! Ofattbart faktiskt. Och så då även Huron, som är en otroligt fin häst! Båda klappade och klara att bara anmäla till tävlingar. Läskigt, skrämmande, stressande men herregud var roligt! Det är ju detta jag verkligen vill! 

Har suttit och tittat lite i TDB och det finns ju väldigt många tävlingar i sommar. Har planerat in de som är trevligast i mitt tycke och nära med. Jag har tre fina klubbar på mindre än 30 minuters körning hemifrån. Helt ok :)

Mino blir starkare och finare hela tiden, så jag planerar även att ta ut honom i någon LB här i närheten i sommar. 

   

I dag kommer Alcons nya ägare för att hämta hem honom. Önskar Kristina all lycka med den fina hästen och hoppas att det ska bli riktigt bra denna gången! Jag tror det det kommer att bli toppen! Jabonero är kastrerad och står i stallet och läker. Han ska vara helt ok igen innan han gör den långa resan till sin nya ägare i Gällivare. Han har tom fått på sej skor med fyra broddhål och snösulor. I april! Men så långt upp så behövs det en stund till...


Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards