Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 8 april 2014

Av Sara - 8 april 2014 22:04

Så, då har jag hämtat mej efter helgen och dess förberedelser! Min fot blir bättra för varje dag som går och idag har jag mockat! Förvisso på ett ben och med en krycka, men iallafall. Kul var det!

Söndagen avlöpte väl. Vi hade tur med vädret och slapp undan den iskalla vind som plågade oss under lördagen. Söndagen var mulen men vidstilla och det är så himla mycket bättre! Parkering, infatsväg, gårdsplan och lite åkermark fylldes med bilar och serverigen sålde slut i halvtid! Nästa år får vi köpa in dubbelt så många korvar och våffelsmet! 

Carina Ekenberg visade Teo på tömmar, och det gick väl. Jag tyckte iofs att han var finare tidigare i veckan, då han under söndagens visning blev lite ofocuserad och vimsig, men han är ändå så fantastiskt fin i mitt tycke! Teo fick öppna visningen och sedan avsluta den också med att visa sej lös!

ALLA BILDERNA I DAGENS INLÄGG ÄR TAGNA AV FOTOGRAF CAROLINE CRONSELL!

Tanteo MAC

         

 


Efter Teo tömkörd tog vi in Nieto för att visa den avkomma till Teo som finns på gården. Nieto var så duktig och visade hur en PRE ska och kan röra sej!

Nieto X

   


Pepino-stationerade Naufrago visades väl riden av Ivan Vasev. Jag tror att hingsten föll många i smaken och det är en elegant och rörlig hingst. Bilder på honom kommer!


Efter Naufrago klättrade jag upp på Mino. Jag är otroligt stolt och nöjd över hur snäll Mino är och han tog det så väldigt försiktigt med sin handikappade ryttare. Tyvärr blev traven väldigt spänd då jag inte kunde rida lätt utan att klämma med benen, vilket Mino inte gillar. Galoppen var dock, som vanligt, underbar och han var så väldigt cool och samarbetsvillig. Min gyllene fantastiska häst!

Marinero MG

               


Valencia fick också komma in och visa upp sej en sväng. Jag har bestämt mej för att sälja henne. Jag ska ju inackordera stona till hösten, och då affären med Clasica till Sydamerika gick i stöpet, har jag beslutat att hon får stanna. Istället förtjänar Valencia ett hem hos någon som kanske vill rida henne, betäcka och ställa ut. Hon är ett mycket lovande sto med det mest fantastiska temperament man kan tänka sej, och så bedårande vacker!

Valencia P

     


Jag har lite flera nyhet att berätta om, men det får vänta några dagar till. Jag lägger bara in denna bilden så länge och meddelar att transport nu är bokad till TVÅ nya hästar från Spanien. De beräcknas anlända till mitt stall och knappa tre veckor!

 

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards