Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Sara - 10 september 2009 21:44

Oj, orkade inte ens blogga igår! Många järn i elden. Ovanligt... Igår var det full fart med ridning, besök på djursjukhuset med Laban för export-rtg, kund här för provridning, medicinering och pyssel med Galope mm. Men det var en ganska bra dag då Laban var fin på röntgen och Indiano uppförde sej mycket bra vid provridningen, trots att han och ryttaren inte alls var rätt för varandra. Men det var en trevlig tjej som jag givetvis ska försöka hjälpa finna den häst hon söker. Tyvärr var Galopes öga sämre så jag oroade mej hela dagen för det. Gick och glodde på det jäkla ögat stup i kvarten, men inte blev det bättre för det. Jäkla skit. Var helt inställd på att åka tillbaka med honom idag. Sen sov jag skitilla inatt för att jag var nervös inför Tempos operation.

Ny dag idag. Var uppe tidigt och upptäckte till min stora glädje att Galopes öga nu var tillbaka på rätt status igen. Så där slapp han undan en box på djursjukhuset. För nu iallafall. När hästarna var på plats med hö i sina hagar tog jag Tempo med mej och körde in med honom. Vet inte vem av oss som var mest nervös. Tempo darrade i hela kroppen och var ynklig. Herregud. Jag har själv sövt 100-tals hundar och varit med på 100-tals operationer, vak och eftervård. Men nu, när det är MIN hund, så tappar jag HELT fattningen. Började nästan böla när veterinären kom och skulle hämta honom. Nåväl, senare under eftermiddagen fick jag beskedet att hans korsband var HELT av och i princip upplöst samt att han minisk låg som en lite köttklump utanför leden. Vilken tur att jag gick med honom och fick detta åtgärdat. Stackars hund! Han får stanna inatt på morfin och med stort bandage. Ska hämta honom i morgon. Lääängtar!

Har haft en tjej här och provridit Laban idag. Det gick fantastiskt bra! Laban var sååå fin och de fann varandra direkt. Nu har hon redan tre PRE, så hon lider inte direkt av hästbrist. Men hon skulle ta sej en funderare så vi får se. '

Laban & Märta

  

Amigo & matte Elina. Love!

  

Fakir med famlij skickar en hälsning!

  

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards