Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Sara - 17 september 2009 20:52

Förlåt att jag tjatar om utställningen, men det är mest den som upptar min tid och mina tankar. Nåväl, idag har vi hunnit med en hel del. Känns helt ok inför avfärden imorgon. Tror jag har packat det mesta, men glömmer ju säkert någonting ändå. Det brukar jag göra. Jag har glömt kavaj när jag skulle tävla dressyr och fick tävla i en lånda fruktansvärt ful brun kavaj, har glömt hjälmen när jag skulle rida kurs på Flyinge med hjälmtvång på hela anläggningen och fick köpa en dyr jäkla hjälm i ridsportsbutiken för att få vara med. Sadelgjord, hö, pass, tävlingslicens, plånbok, ja, ni hör själva. Jag brukar glömma saker....

Iallafall har jag ridit igenom Teddan idag, han kändes fin. Sen fick han ett bad, fleecetäcke på och massvis med glans i man och svans. Skulle filma Laban och gjorde honom fin. Tog kandar för att det skulle se lite proffsigare ut och givetvis började han meed att klämma tungan och sedan var allt förstört, även om jag bytte till träns. Han var helt enkelt rädd om munnen och ville inte gå fram ordentligt. Gör ett nytt försök nästa vecka.

Så hämtade jag några småbalar med hö hos grannen för att ta med. Körde in halm till stona i lösdriften. Putsade, tvättade, packade och fixade lite till.

Så fick Trazzel sitt bad och en omgång med manglans. Han är su ljuvlig. En gång tidigare har jag badat honom. Ändå stod han fullkomligt stilla och verkade njuta av det varma vattnet. Fina, fina fina Trazzlo. Jag är så fruktansvärt nervös att domaren inte ska se vilken underbar individ han är. Att han ska bli sågad längs kotlederna och får skitpoäng. Jag VET ju att han är fantastisk! Tänk om ingen annan tycker det? Hujedamej vad man kan bli korkad, osäker och totalt irrationell. Ignorera mej!

Ikväll har sadel leverantören varit förbi en sväng och fixat lite till med min sadel. Vilken följetång. Men Teddy har breddat sej över manken och därmed hamnade sadeln i bakvikt och jag med. Nu är det iallafall fixat, igen. Skönt att få åka iväg med en justerad sadel iallafall.

By the way är Indiano bättre i sin hov. Hoppas han är helt ok på måndag igen.

Tog lite fina bilder på tjejerna i vinterhagen.


      

Duktiga Tempo vilar sej och sitt knä

  

Vårt nyrenoverade fönster. Klart! (Bara 5 kvar..)

  

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards