Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Sara - 26 januari 2012 17:50

Nu börjar jag & Klara bli riktigt varma i kläderna när det gäller våra rutiner. Tänk att det ska vara så svårt. Jag tror att det som hela tiden gör att min tidsplan spricker är att det alldrig blir exakt som man tänkt sej när man jobbar med levande varelser. De äter upp höet i hagarna snabbare än man tänkt, tar sönder staket, dörrar, haspar, täcken osv. Man måste flytta runt på saker och det är ALLTID NÅGOT EXTRA SOM SKA FIXAS. Men, när det INTE är något extra då jäklar hinner man med hur mycket som helst. Allt stalljobb och fyra hästar ridna innan lunch är numera standard. Något som gör det lättare för oss är att vi gör veckoplanering för varje häst. Då behöver man inte fundera på vad man ska hitta på utan det vet man redan på morgonen. Det blir oxå mera struktur i hästarnas träning. Idag tog jag Galope först och han fick ett dressyrpass. Det gick riktigt bra! Jag har lätt för att mest se det som inte gick bra, men när man sätter allt i perspektiv och ämför hur han gick i höstas, ja då går det ganska bra faktiskt :)

Klarade fixade på sitt håll och sedan red vi ute en tur med Zeus & Tunante. De är så duktiga och Tunante pinnar galtt på framåt och vit mötte flera bilar och en traktor. Vi kunde gå åt sidan när traktorn kom, men det kunde nog kvittat för Tunante märkte inte ens av den. Han har fullt upp att nyfiket spana sej omkring på allt i omgivningen.

Efter lunch tog jag Lusitano-grabben "Pelle" och Klara red oxå. Sedan blev det en tidig eftermiddagsfika, för sedan behövde jag vila en stund innan jag går på nattpasset på djursjukhuset kl 18.

   

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards