Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Sara - 18 januari 2012 20:36

Ja ännu en dag utan regn och det var nästan vår-känsla här i skåne mitt på dagen. Solen bröt igenom molnen och det var nästan vindstilla. Fåglarna kvittrade och hästarna var vilda i hagarna. Jag tog Galope och red ut i solskenet och han var lika fin som vanligt vid uteritter. Där är han som allra finast. Han har fantastisk bjudning men blir aldrig stark eller vild utan med bjudningen kommer en härlig rund form och arbetsvilja som inte alltid infinner sej lika tydligt i ridhuset. Så klart man får känna så när man är en ung och glad hingst.

Vi var effektiva och red två hästar var på förmiddagen och klarade av all mockning och stallskötsel. Tunante är nu ute i vanlig hage igen sedan några dagar tillbaka. Första veckorna här hade vi ett antal utbrytningsräder av herrn, och när jag tröttnat på att laga staketen blev han förpassad till rastrutorna utanför stallet och lös i ridhuset en stund dagligen, förutom ridningen då. Men självklart så vill jag ju att alla hästarna kan vara ute och röra sej fritt och nu verkar det som om Tunante har kommit till ro såpass att han inte tänker bryta sej ut ur hagarna. Härligt :)

Efter lunchen så promenerade vi en sväng med hundarna och sedna lagade vi staket. Vi har en lång lista med saker att göra och nu kunde vi stryka ett streck till på den. Problemet är bara att den fylls på lika fort... Men det är iallafall saker som blir gjorda :)

Ikväll blev fick även Danza & Ita vars ett arbetspass. Imorgon är en spännande dag när jag & Galope ska göra debut på hoppningen. Då startar vårens hoppgrupp hos Chanette Bellander och kl fem ska vi vara på plats. Det ska bli väldigt spännande att se hur vi kan klara ut detta. Det är några år sedan man var på hoppträning...

På söndag kommer Ingamay hit och ger mej & Klara dressyrlektioner. Ser mycket fram emot detta oxå. Nu jäklar ska här ridas :)


Fick en hälsning från Monica & Primera i Lomma. FIna Primman eller Pim Pim som hon numera kallas.

     

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards