Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Sara - 21 januari 2012 21:04

så här på lördagskvällen. Detta är HELT underbart, vilka röster, så jäkla tight. Ahhhh

Av Sara - 21 januari 2012 10:15

Här blir ett blogginlägg för torsdag och fredag. Båda dagarna har varit intensiva så jag hann inte ens blogga... Men lördag morgon bjuder på em studn i soffan efter fodring och utsläpp så då kan man ju uppdatera lite grand.

I torsdags hade jag & Klara foto-&-film dag. Vi har ju många hästar till salu och det gäller att ha aktuella bilder och filmer. De utvecklas ju hela tiden. Zeus, Danza & Tunante blev alla filmade och fotograferade och nu ligger även Tunante ute på annons. På vår salusida finns nya bilder och filmer: http://www.pepinopre.com/alias/till-salu.html

På torsdagskvällen var det ju oxå debut för mej & Galope på hoppträningen. Vi lastade honom sadlad och klar och körde 5 minuter bort till grannens ridhus. Där samlades jag med tre andra ryttare som satt på smidiga små hopphästar som alla såg ut att gå höga klasser. Dagens övning var markarbete och varken jag eller Galope hade aldrig sett så många bommar och hinder på ett och samma ställe. Det tog upp all Galopes uppmärksamhet, så det var ingen som ens anade att jag faktiskt satt på en 5-årig hingst. Han var STENCOOL! Bomövningarna var svåra och stora Galope hade fullt sjå med att hålla reda på sina ben. Men det gick ganska bra och han gick över allt utan att tramsa. Det blev även lite hoppning över små hinder och det gillade Galope bättre. Vår livs första bana på fem hinder klarade vi och vi hoppade även vattenmatta! Puh, vi har mycket att lära men det var jättekul och nyttig träning för min stora unghäst så vi återkommer nästa vecka.

Igår hade vi strålande sol och vindstilla. Vädret ger extra energi och vi snodde på som små illrar. Vi red fyra hästar och gjorde klart stallet på förmiddagen. Härligast var uteritten med Tunante & Zeus. Vi travade sida vid sida och sedan lite galopp och så avslutade med en skön skritt hem. Helt underbart tyckte både vi och hästarna. På eftermiddagen var det skoning och Zeus fick skor på alla fyra igår. Det blir bra så att han kan driva på lite bättre.

Nu är jag lite krasslig efter att Mats varit halvkass hela veckan med hosta och lite feber verkar det nu vara min tur. Jag ska försöka ta det lite lugnt idag för imorgon blev det hopptävling då dressyrträningen blev inställd. Jag & Ploppen ska hoppa 40 cm på Viarps klubbtävling. Hej hopp!

Tunante görs iordning för filmtajm!

         


Klara & Danza trivs väldigt bra tillsammans. Danza är underbar att rida!

       

Fina lille (stora) Zeus. Han är vår mäktigaste häst!

             



Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards