Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Sara - 11 maj 2011 22:13

Nu börjar det rulla på ordentligt! Nu är det som det brukar i maj månad. Vart lite trögt men sedna så sa det bara pang så blev det full fart! Flera nya ston har ramlat in på gården och Agneta blir en trogen besökare numera. Idag kollade vi några nykomlingar och ett sto som var färdigt och skulle sköljas & behandlas. Jag & Felicia jobbade på med så mycket mockning vi hann innan det var dags för vet.check för sedan rusar bara klockan iväg! Jag hann dock med att rida Trazzel innan Felicia skulle hem och båda stallarna var klara.

Lunchade med min Mats i Påarp på gurkodlingen. Passade på att låta hundarna bada i dammen nere i byn på väg hem och fortsatta sedan med ett ridpass på Galope. Han kändes fin och pigg efter några dagars vila. Det är ganska hårt i ridhuset nu, men ska hämta flis och lägga in så hoppas jag att det blir bättre!

Så hämtade jag in A som är här i träning. Hon är ett stort svart sto som är inriden i vinter av sin trevliga och duktiga ägare. Hon är i princip bara riden ute i skog & mark så nu ska jag försöka få lite form på henne. Hon var snäll och framåt och det kändes som om hon gick att böja fint efter bara några varv. Tyvärr har hon tappat en sko så hon var lite öm i den tassen. Ska fixa det så att vi kan jobba på obehindrat. Det var iallafall en bra premiärtur!

Kl 16 kom en kund från Öland för att provrida Minamigo. Det gick jättefint! Han är ju så snäll och var lite mera med på noterna nu att man kan trava runt runt i ridhuset. Även han är ju mest van vid uteritter.

Så när Mats kom hem så var det ett par ston som skulle betäckas och så skall alla ston omorganiseras inför natten. Classan & Quiero ska in, bantningsgänget ut på gräs osv. Lite pyssel! Vi fick några stänk varmt sommarregn vilket behövs för gräset!

Alles för idag! God natt!

Stolta Teddy!   

 

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards