Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Sara - 8 maj 2011 23:10

Ja nu är jag fullkomligt slutkörd, måste jag säga... Det har gått i ett kör sedan i fredags morse och tills nu.

Det har varit en väldigt lyckad helg! Både får oss och vårt stuteri och för FSHS. Arrangemangen har fått mycket beröm och allt har flutit på väldigt bra. Domaren var hård med mycket bra, både med sitt trevliga bemötande och sin proffesionalitet! Igår skötte Trazzel & Galope sej väldigt bra och jag är sååå stolt och glad över dem båda. De visade sej bra båda två vid sina bedömningar, vi genomförde ridproven utan missöden, även om det givetvis är mycket kvar att jobba på, och inte minst, de hamnade högt upp i prislistan båda två!

Razonado MAC alias Trazzel kammade hem utställningens högst poäng bland hingstarna! Det är vi oerhört stolta över! Han är ju trots allt bara 4 år och har mycket kvar att utveckla. Poängmässigt slog han flerfaldiga tidigare championhingstar!!! I slutändan var gammal ändå äldst och Delfinus blev, som vanligt   , HINGSTCHAMPION. Trazzel blev alltså RESERV HINGST CHAMPION! SUBCAMPEON DEL CONCURSO!!! HURRA!!!!!

Galope låg inte långt efter Trazzel i poäng och domaren ville gärna se honom igen om ett par år! Totalt hade Galope tredej högsta poäng bland de vuxna hingstarna, slagen då endast av de två championhingstarna! Helt ok   !!

Vi var hemma med pojkarna vid 19-tiden och då var det en hel del kvar att göra... Idag har vi ju då haft P.R.E-partbreed & Hispano arab bedömningar här! Det var oxå en mycket lyckad tillställning med fina hästar, glada ägare och en kunnig och trevlig domare. Mari-Anne Barkevall har varit med måååånga år och är oerhört kunnig! Hon tyckte det var väldigt intressant och spännande att se dessa hästar och var glad att få komma. Hon var riktigt imponerad av speciellt två hästar idag, den ena en 1-årig hispanoarab e. Tendecioso som hon tilldelade 9 på typ och höga totalpoäng! Lika fina poäng och utlåtande tilldelade hon 6-åriga Hispano arab-hingsten Zeus, som är sån till vår Zagal XI! Det var många avkommor till våra pojkar som deltog och det var fantastiskt roligt att se dem och de andra hästarna! Mera detaljer, poäng och foton får ni läsa om på FSHS hemsida. En sak är iallafall säker, vi kommer att göra om dagens arrangemang!

Lite bilder från i lördags, mer kommer i morgon. God natt!

            

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards