Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Sara - 3 mars 2013 21:18

Gårdagens uteritt-premiär med Mino gick fint! Det blev llite väl uppspelt i början när jag skulle sitta upp inne i ridhuset. Utanför var Optima upprörd för att vi hämtat Jerez från hagen och hon gnäggade febrilt. Andra hästar svarade inne ifrån stallet och från andra hagar, så det var ett jäkla hallå, typiskt nog... Klara trodde inte att jag var så pigg på en uteritt längre, så hon red i förväg på Jerez. Men jag tänkte att vad sjutton, nu SKA vi ut! Så jag klättrade upp på en minst sagt livad hingst och red efter henne. Duktiga Mino lugnade sej så snart vi kom iväg och han kunde se de andra hästarna som gnäggande, så vi kunde rida ikapp Klara. Resten av turen gick utan dramatik och det var underbart att rida ut på min vackra guldiga häst! 

Idag har vi nästan blåst bort på förmiddagen. Men det har varit strålande sol och plusgrader så all snö är numera borta och tjälen släpper sakta men säkert! Över dagen mojnade det och ikväll var det helt vidstilla och underbart! Ljust ute till kl sex och väldigt mycket vår i luften! Blev en kvällstur med Mino!

Klara & jag passade på att fotografera vackra Optima i kvällssolen. Det var inte så svårt att få fina bilder på henne. Hon är fantastisk! Hon är så lik både sin far och mor. Känslig men mycket intelligent, rörlig och högställd och alldeles underbar! Hon blir 3 i april, så hon ska ju fortfarande utvecklas mycket, men hon är redan drygt 160 cm stor. Klara, som älskar ston, är förstås helt kääääär! Och det är ju inte så svårt att förstå...Se själva!

Optima P e. Tendencioso IV  u. Gaditana XXVII. TILL SALU!

         

 

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards