Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Sara - 13 juni 2012 21:37

Ytterligare en lång dag som började 8 och slutade 2I. Men en härlig dag så vad gör det att de blir lååånga. Vi var uppe tidigt som vanligt och kl 9 satt jag på Bacardis rygg. Han var jättefin idag och efter avslutat pass blev det en liten lastträning oxå. Han är stencool nu, vilket ni kan se på videon. Det tog tre gånger att få honom så här lättlastad. Varmt välkommen med DIN häst om du behöver hjälp.

Kl I0 körde jag till Ängelholms flygplats och hämtade en kund som flugit in från Gotland för att träffa Sessan. Det visade sej vara värt resan för de passade varandre väldigt fint och kunden bestämde sej ganska omgående för att, JA, hon vill köpa Sessan. Besiktning är bokad på måndag så håller vi tummarna att allt går bra. Ett väldigt bra hem väntar på fina Sessan på Gotland isåfall :)

Efter avslutad provritt och rundtur bland hästarna åt vi lunch på stan. Klara skulle ta tåget hem över helgen för att vara med på sin systers student, och kunden strosade i Helsingborg innan kvällens flyg tog henne hemåt igen. Själv styrde jag tillbaka hem för att fortsätta med hästarna. Hade en beställning på Teddan så jag började med att tappa honom och sedan köra till affären med lådan. Allt gick väl på 30 minuter. Så smidigt...

Sedan tog jag ut Teo, som idag fick ha sadel med stigbyglar i, då jag glömde ta av dem. Men han brydde sej överhuvudtaget inte om dinglande stigbyglar så det var väl likabra det. Eftersom han igår var totalt cool med tränset oxå så fick han ha det under grimman oxå. Och så strykkappor så var han fullt utrustad. Bara att hoppa upp :)

Hi hi, jag väntar nog liiite till, men han var superduktig idag med.

Sedan blev det Kairo & Vandi i ridhuset och sedan var klockan mycket. En tur ner till småkillarna med en ny saltsten och så kolla över ston och föl. Alla mådde prima och klockan blev ännu mer innan jag kom in och fick kvällsmat. Det är såå svårt att slita sej från föl-hagen. De är bara heeeelt underbara nu. På tal om föl så är Valencia-affären på is. För ett par veckor sedan så började jag ana små gråa hår på den lilla damen, och vips, så ramlade mera fölpäls av och man kan nu tydligt se att mitt uppenbart svarta föl - är skimmel////  Från och med i år ska jag aldrig mera säga vilken färg ett föl får förrän fölpälsen har ramlat. Valencia var ett skolexempel på hur en svart häst föds, och likväl är hon skimmel. Om än troligtvis med svart anlag. Så köparen avstår ett skimmel föl, och jag är kanske lika glad för det? Är det kanske meningen att hon ska stanna här iallafall? Vackraste Valencia........

Till sist den utlovade rubriken. Film på Bacardi, som har varit här i nästan sex veckor och åker hem på lördag.

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards