Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Sara - 31 juli 2010 20:40

Gårdagen blev lite kaotisk då vi fick strömavbrot kl 8.30 och var strömlösa till 12.30 Det blev mockning och stallpyssel i mörker och det var svårt nog. Värre för hovslagare och u-ljudande veterinär att jobba! Vi fick åka till Tomatens hus, igen, och äta lunch medan vi inväntade strömmen. Som tur var hade den återkommit när lunchen var avklarad! Teddy & Zacke fick nya skor och 5 ston blev undersökta. Teddy & Trazzel hade vars en dam att betjäna och en var klar och fick sköljas. Eftersom allt blev försenat blev det en sen kväll i stallet och jag var inte klar med allt förrän frammåt kl 18. Då åkte jag och handlade och så blev det tacos och filmkväll. Oväntat nog slocknade jag i soffan innan filmen var slut...

Idag var Tanya, min helg-mock-hjälp äntligen tillbaka efter 3 veckors semester. Härligt! Så efter fodring och utsläpp kunde jag äta lååångfrukost och sedan ta en dusch. KL 10.45 kom ett nytt sto. Lite sent men ibland blir det så! Ett vacker, gulbrunt ponnysto som ska till Trazzel. Lagom till stoet var avlämnat och papper skrivna kom ett par från Karlskoga för att träffa Jerez. Vi vandrade ner till betet för att inspektera och hantera honom lite. Jerez fick grimma på och följde glatt med denna nya bekantskap på en promenad ifrån sina kompisar. Alla fötter blev lyfta och så fick man backa och flytta sej hit och dit. Han uppförde sej exemplariskt, måste jag säga!

Efter kaffe och en trevlig pratstund på terassen for paret tillbaka till Göteborg, där de övernattat. Pojkarna fick komma in och sedan har vi varit en liten runda på Helsingborgsfestivalen.Ikväll har det så kommit ytterligare ett nytt PRE-sto som ska betäckas med Galope. En väldigt vacker dam!

Nu blir det engelsk deckare på TV och lite godis.

Imorgon ska vi leverera Hero i Danmark. Snyft...

Oxå visst ja, till sist kom han! Merlin! Teddys sista föl för i år och Anns otroligt efterlängtade föl. Hel underbar är han!

    

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards