Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Sara - 19 februari 2009 16:33

Ja om ingen luskat ut det ännu, så var ju alltså den "hemliga hästen" Bailon. Han ska flytta till Charlotte på Vaxholm och bli världens finaste ridhäst. Och valack. Det blev han idag. Allt gick bra och han är hemma i sin box igen. Det känns lite märkligt, men samtidigt väldigt bra. Bailon kommer att få det jättebra och han lämnar utrymmer för Razonado & Galope i avelsboxen så småningom.

Annars har denna veckan varit skit-trist, vädermässigt. Om som ni vet är jag beroende av vädret... Snö, kallt och stenhårt överallt. Det har blivit många rundor till ridhuset med Teddy, Ares & Nicke. Fausto har jag ridit försiktigt på en harvad ridbana. Ares & Nicke har även fått komma ut på fälten, då vissa trädor funkar hyfsat att rida på även när det är fruset.

Jag håller för fullt på att samla in offerter på olika ridhus. Innan var jag så säker på att jag ville ha en Cover-all hall, men när jag räknat närmre på det så blir det dyrt! Lika dyrt som en trähall... Därför snurrar det i huvudet och Mats har (i princip) lovat mej att till nästa vinter så står den där! Ridhallen alltså!

Detta är drömmen!

Igår var det en kvinna här och tittade på Mariscala. Vi släppte henne lös på ridbanan och hon var så fin, även om hon är smal.. Tycke uppstod genast och idag har alla parter kommit överrens. Så om besiktning och allt går som det ska har hon alltså redan en ny matte. Grattis till Monica som får en toppenfin häst!

I morgon åker Mats & Jag till Göteborg för att gå på Mässan och se föreställningen på kvällen. Sedan blir det övernattning på Plaza och på vägen hem ska vi hälsa på Bando & Kryddan!

Innan vi sticker ska vi dock lasta av 9 ton hö! Det blir spännande...


Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards