Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Sara - 12 februari 2009 18:37

Bloggar utan bilder är ju träkiga så här kommer några

Först Iberica-P. Hon är e. Affe och u. ett halvblodssto som vi ägde. Ibban, som är två år nu, ägs av Nina Fahlström i Falköping.


Sen en härlig sommarbild av mej & Zagal på Ribban sommaren 2007.


Och till sist Affe & Jag på PRE-RIKS. Grevagården 2006

Av Sara - 12 februari 2009 18:25

Eftersom Gittan var på sjukan bestämde jag att idag var ju en jättebra dag att låta "Kairo" gå tillsammans med Donne & Co. (Halblodsungen som är lika gammal som Kairo, Mias ponny Jamajka och hennes 1-åring e. Affe - Jam Jam, samt Mariscala) Sagt och gjort. Ut for de allesammans och Kairo hann inte fatta vad som hände förrän han var mitt ibland dem. Han gnäggade lite och var orolig, men hoppade inte igenom staketet. J & J jagade honom och även Mariscala var taskig, men Donne bestämde snabbt att vi ska vara bästisar! Först var Kairo lite tveksam, men framåt lunch var de som ler & långhalm! Gud vad kul! De var så fina tillsammans! Busade lite, käkade hö (ur varandras munnar!) och betade lite i snön. Det blir kanon!

När vi försäkrat oss om att allt verkade lugnt körde jag till HBG och hämtade Gittan, som hade måt bra hela natten. Men hon hade inte fått något att äta så hon var hungrig! Hon blev så glad att komma hem till Clasi & Lara igen och det blev värsta pusskalaset! Hon verkade inte ens registrera att Kairo inte var där. Faktiskt var det Clasi som gick och tittade lite då och då efter honom.

Eftersom vi har snö, suck, igen, suck, blev det ridhuset. Teddy var tokig igen så allt är som vanligt. Han klarar inte att stå inne en dag. Blir för mycket energi...

Trazzel (Razonado) fick gå på ridbanan idag och det älskar han! För där kan man springa utan att halka. Han for som en tok! Både jag & Mia blev bara stående för att beundra honom. Han är bara sååå läcker! Stor och snygg och flyger fram, men så världens snällaste samtidigt! Fick gå in och fixa svansremmen som trasslat in sej och då står han HELT stilla när man går runt honom och grejar med tecket! I love him I love himIlove him!!!!!!

I morgon kommer Fausto så Nicke får flytta in till tjejerna. Det gillar han nog för han är förälskad i Mariscala. Tyvärr är inte kärleken besvarad, det är väl för kallt...


Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards