Pepino - dressage & breeding

Direktlänk till inlägg 4 januari 2015

Gott nytt år!!

Av Sara - 4 januari 2015 19:38

Så har då hela 2014 passerat och för min del har det varit ett minst sagt händelserikt år... Både privat och yrkesmässigt och det är med stolthet jag ser tillbaka och även blickar framåt! Jag har tagit ett stort kliv och det är verkligen nu det gäller. Min verksamhet måste generera lönsamhet och trygghet och samtidigt vill jag behålla passionen och glädjen. Jag tror jag kommer att lyckas!
Jag har tagit en del tinga beslut angående mina egna hästar, och fler kommer det att bli. Jag har just nu stallet fyllt av fantastiska hästar och flera fina är på ingång. Jag kunde inte fått en bättre start på det nya året då jag sålt tre hästar redan. Ramira är redan på plats hos sin nya ägare i Stockholm. Hon hämtades i fredags och klev rakt in i lastbilen och åkte snällt hela vägen som den stjärna hon är! Hon har även skött sej utmärkt väl på plats och alla är nöjda och glada!
Även Padideh och Bacardi har hittat sina nya mattar. De inväntar båda besiktning och röntgen men vi hoppas alla på bra resultat där! Jättefina hem och det känns väldigt bra för dem båda!
Mina pojkar har fått lite julvila men i morgon börjar allvaret igen. Noble & Platino har fått jobba trots helger och de är båda sååå duktiga och snälla pojkar! Platino är verkligen en ovanlig cool, välriden och långt kommen häst. Han är så gott som tävlingsklar i MSVC. Kommer bilder, film och annons på honom väldigt snart!
I går red jag Noble. Longerade 5 min. Fick sällskap av arabsto i ridhuset. Arabsto kissar 5 meter från oss precis när jag ska sitta upp. Noble säger nada! Rider med arabsto som sällskap i hela ridhuset i alla gångarter. (Galoppen känns som att flyga!!). Skrittar av med arabsto bredvid på i princip långa tyglar. Vilken häst!!! ??
Rio läker fortsatt fint och vi får nu jobba i ridhuset i skritt och trava rakt fram lite mera. Jag har köpt dyra kylbandage och skyndar långsamt. Rio känns som en sprudlande ponny full av livsglädje och en otrolig spänst! Längtar sååå tills hans sena är stark igen!
I morgon är det måndag och nästan en helt vanlig vecka. Längtar efter vardagen! Nu ska tävlingar, hingstvisning mm planeras. Välkommen 2015!! ???

 
 
Ingen bild

Joanna

4 januari 2015 20:57

Hej! Är lite nyfiken på hur det går för Amarillo och Caramelo, kan du inte berätta lite om dem? :) // Joanna

Sara

4 januari 2015 21:37

Dessa två killar bor fortfarande hos sin ägare, Prosus PRE. De är båda två så gott som inridna nu. Växer ich utvecklas fint! Snart är de ridhästar!
Med vänlig hälsning, Sara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 december 2016 20:45

Så har vi varit iväg på några LA, jag & Hugo. Förra helgen red jag hela programmet och kände mej nöjd, men på filmen såg vi ut som om Hugo hade tuggumi under fötterna och jag passiv i sadeln, som vanligt, suck... Jag nöjde mej och plockade inte upp h...

Av Sara - 21 november 2016 19:25

Helgen har gått och så är det måndag igen. I fredags var jag en sväng på HFRK, som arrangerade Nationella dressyrtävlingar i dagarna tre. Pepino Dressage & Breeding sponsrade PSG-klassen på fredagen och då var jag givetvis på plats för att titta och ...

Av Sara - 17 november 2016 20:36


Igår var det som vanligt dags för Amanda-träning med Hugo, och det är veckans höjdpunkt. Nu när jag sedan några år tillbaka, tränar varje vecka, fattar jag inte hur jag gjorde innan? Eller rättare sagt, det gör jag egentligen visst... Den utveckling ...

Av Sara - 14 november 2016 20:03


Ja det är nya tider här på Pepino, men det har ni ju iofs märkt redan med alla förändringar som skett senaste året. Och de fortsätter... Vi byter namn, Pepino PRE kommer framöver att heta "Pepino dressage & breeding" och det är precis vad det ska han...

Av Sara - 28 september 2016 19:43


Idag var det dags för träning med finaste Hugo för Amanda. Sedan jag sist skrev om hu knäckt jag var för att jag är så kass på att rida, så har jag tagit mej själv i kragen. Ja, det finns oändligt många som är sååå mycket duktigare på att rida än jag...

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards