Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 30 maj 2013

Av Sara - 30 maj 2013 19:36

Härlig dag idag med sol, brunstiga ston, vackra hingstar och bedårande föl! Det snurrade igång som vanligt i morse och det är en fröjd att släppa ut alla hästarna i gröna hagar utan varken täcken eller höpåsar! Man bara älskar ju denna årstiden! Tänk om den kunde vara lite längre...

En stoägare som kollat sitt sto hos veterinären i morse ringde och sa att det var grönt ljus, så de var bara att komma hit direkt för att få henne seminerad. Det var Teos tjej, en högbent vacker Trakhener-tjej! Tappade ju Teo för Alhaja igår och sparade några doser. Så enkelt det är när allt fungerar! Av med stoet, in i spiltan och 5 minuter senare tillbaka i transporten. Hon stod med ett stor ägg så vet tyckte det räckte med denna enda seminering och ska kolla henne igen på måndag för eventuell behandlign. Håller tummarna!

Vackra Tanteo i sommarhagen! 

                 

Ett annat sto som kom igår från sin veterinär och skulle semineras med Mino idag. Också en brun halvblodsdam som har ett väldigt fint föl e. Teddy sedan tidigare och nu förhoppningsvis får en Mino-bebis! Brunstig var hon iallafall så det räckte och blev över och passande nog fick jag även två beställningar på Mino. Tappning, seminering och packning av lådor. Iväg till posten och så var det klart! Lite ridning har hunnits med mellan allt annat. Och så har jag & Jonna stängslat lite så att alla hästarna nu kan gå på bete. Ja, hingstarna får nöja sej med vinterhagar med viss gräsväxt, men stona & fölen fick rejält bete, och stona utan föl lite mindre! Ingen fång här tack!!!

Se och njut av våra vackra ston och avkommor. 

                         

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards