Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Sara - 26 september 2012 21:19

Kastrationen av Sensi har verkligen fallit ut väl. Han verkar ha blivit precis som jag hoppades och är numera den snällaste och coolaste hästen jag haft på länge. Han är mera uppmärksam på mej när vi jobbar och lyssnar noga utan att gå i försvar när jag korrigerar honom. Blir han liite stressad kan man bara bryta av och skritta på länga tyglar en stund, så är han lika avspänd igen. Nu jobbar jag honom denna veckan med, sen får han en liten paus när vi åker på semester på lördag en vecka. Sen när vi kommer hem så kommer han ut på annons. Gör er redo :)

Idag har jag varit och hälsat på hemma hos Carina Ekenberg, kusken, och så har vi bestämt att Teddy ska flytta till henne, oxå när vi kommer hem från semestern. Så får vi se om han tycker att det är en bra idé att bli körhäst. Carina har en liten mysig och välskött gård med stora fina hagar ute i skogen, så det är en väldigt fin plats för Teddan att vara på. Bara en halvtimma hemifrån oxå så det känns otroligt bra. Ska bli sååå spännande att följa Carina & Teddan :)

Idag har det ösregnat (igen) hela dagen och hagarna börjar redan att bli leriga och tråkiga. Jag hoppas verkligena tt det kommer lite fina höstdagar med sol och hög luft, för sex månader lera pallar jag bara inte... Idag fick hästarna komma in redan kl I2, och då höll jag ändå ut tyckte jag. Och Teo oxå... T.o.m Galope ville gå in, och DÅ regnar det.

Ikväll hade vi besök av en kund som var intresserad av att skaffa sin första PRE. Hon hade varit här flera gånger tidigare bla på våra hingstvisningar och det var väldigt trevligt att träffa henne lite mera privat. Vi får se vart det leder.

Nu är jag i full packar-tagen inför vår Italien tur. På lördag reser vi en vecka till Toscana. Sweeeet.

Sensual på dagens arbetspass

                                 

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards