Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 18 september 2012

Av Sara - 18 september 2012 14:04

Nu har vi bra snurr hör hemma. Med två praktisar och Therese som hjälper mej rider jag fyra hästar på förmiddagen. Galope är fin och det ska bli väldigt roligt att visa upp honom i Danmark på lördag.
Faffe har gjort stora framsteg och helt plötsligt så har han inte så roliga rörelser! Vid besiktningen förvånade han mej med en riktigt fin trav vid longeringsprovet! Han är rakare och starkare och fortfarande såå rolig att jobba med!
Budda börjar oxå bli mera på rätt köl, och nu rider Alice oxå honom lite efter mej.
Igår var det oxå premiär med Sensi efter kastrationen. Han var förvånad och lite stel men väldigt pigg. Idag gick det mycket bättre och, jag ska inte ropa hej ännu, men han kändes precis som jag hoppats. Avspänd och mera kontaktbar. Han har fått flätor och är supersnygg och lycklig!!
Teo är fortsatt duktig och det är såå underbart att jobba med honom <3
Igår var jag iväg ned Jerez hos Jonas Thornell för en "second opinion". Det var bra, för nu hittade vi faktiskt grundskadan. Gaffelbandet var troligtvis överansträngt och inflammerat, men grunden var fästet i hoven, där man tydligt både på röntgen och u-ljud kunde se skadan. Den höll på att läka, men nu fick han fem veckors box & sjukhage, sedan ska vi kolla igen. Jonas var iallafall väldigt optimistisk för hans framtid. Så kan det gå!! Nu är ju inget någonsin svart eller vitt med veterinärmedicin, men så länge det finns hopp så!!! Behöver jag berätta att Jerez var otroligt snäll och cool genom hela proceduren! Han är bara underbar!

Här är Galope i sin hage och spanar över småkillarna!!

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards