Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Sara - 7 april 2011 23:05

Men det är ändå svårt att vara helt besviken. Vi har så mycket annat skoj att glädjas åt här hemma så jag får bara släppa att vi inte rodde affären i land med den gula skönheten. Men vi kommer att hitta DEN gula hingsten, var så säkra!


Här hemma är grunden till ridhuset nu helt klar. Vi har en väldigt fin ridbana som vi kan visa pojkarna på till helgen. De har lovat strålande sol och 15 grader varmt, så vi ser fram emot en härlig dag! VARMT VÄLKOMNA ALLESAMMANS!

Idag red jag alla pojkarna på ridbanan. Det har fått bli mest uteritter denna veckan annars då det har varit kaos på gården. Men det har varit bra för då har jag tvingats ta mej från gården med både Galope & Trazzel coh det har gått fantastiskt bra! Nu är båda pojkarna stabila på uteritter, känns det som! Och det känns underbart! Dagen bjöd på stormvindar så att man nästan blåste av hästen, men det är inget som stressar upp någon av dem. Galope fick dessutom prövningen att ridas när en grävskopa flyttade jordhögar och en gubbe höll på att padda hårt runt banan. Men inte ens det stressade upp Galope! När en gubbes keps flög av huvudet och rakt på oss tyckte Galope dock att det var liite läskigt, men glömde det lika snabbt igen.


Som sagt, besvikelse över att det inte blev någon gul skönhet denna gång, men mycket annat att glädjas över. Nu ska jag skicka några nya mail och fortsätta leta välstammad, gul vacker hingst. God kväll!

Nej, jag har väl ingen anledning att vara nestämd...

   

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards