Pepino - dressage & breeding

Direktlänk till inlägg 17 november 2012

Sedan sist

Av Sara - 17 november 2012 22:46

har det hänt massvis med saker som vanligt. Hästarna jobbar på och lilla Esmeralda har varit på sin allra första uteritt. Hon är intelligent, känslig och har talang. En häst i min smak!
Ploppen och jag har jobbat seriöst i ridhuset och så har vi varit på tur förbi det läskiga huset igen. Denna gången gick det dock mindre dramatiskt tillväga och vi slapp skutta ut i åkern!
Jabeque är bara sååå duktig och jag måste göra en ny film på honom för han har gjort stora framsteg bara på ett par veckor. Flera spekulanter har varit här och provridit honom och eventuellt har han hittar en ny matte. Vi håller tummarna!
Teo har fått gå ut i en av sommarhagarna och njuter av 2 ha gräs att gå på!
Idag har Mats & jag fixat med underlag i stonas hage och på vår infarts väg. Mycket lera har körts undan och så har vi lagt duk och kross så stona slipper klafsa genom 30 cm djup lera för att komma ut i hagen.
Conquero, som bor i lösdriften, har haft besök av sin matte. Han visar att han fått pappa Trazzels härliga temperament och lät sej glatt tas med till stall och ridhus. Verkligen trevlig kille!
Sist men inte minst så kan jag berätta att vi bestämt oss för att Galope är till salu. Nu när Teo börjar bli ridhäst så kan vi inte försvara att hålla två stora skimmelhingstar till avel. Galope blir en fantastisk tävlingshäst eller avelshingst någon annanstans. Intresserade är varmt välkomna att kontakta mej!
Fast det svider i hjärtat... Min Plopp ?

 
 
Nina

Nina

17 november 2012 23:03

Oj, vad spännande! Hoppas att han hamnar hos någon som fortsätter att visa honom på dressyrbanorna runt om i landet. Förstår att det känns i hjärtat, samtidigt tycker jag det låter som ett otroligt klokt beslut för verksamheten. Hur ser han ut nuförtiden din lilla gula? verkar han vara avelsmaterial?

Kram!

http://www.dorado.bloggplatsen.se

Sara

17 november 2012 23:04

Den lilla gula är riktigt fin! Ska filma honom en dag. Hoppas oxå Ploppen kan hitta ett bra hem och göra någon väldigt lycklig!
S

 
Nina

Nina

17 november 2012 23:11

Spännande! Den filmen ser jag fram emot att få ta del av!

http://www.dorado.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Saga Kaarna

18 november 2012 01:14

Galope som är så himla fin? Han måste ju ha goda egenskaper att nedärva från både sin mammas och pappas sida. Hoppas att han hamnar hos någon som kan göra honom rättvisa på tävlingsbanan och förhoppningsvis även som avelshingst! Han fanns verkligen i åtanke i val av hingst till Siggan eftersom hans pappa gav mig en så fantastisk häst! Jag önskar både dig, din familj och fina, fina Ploppen all lycka i framtiden! Stora kramar från Saga, Bacardi, Corona och Siggan! :) och de andra kusarna såklart ;)

 
Ingen bild

Christina Albihn

18 november 2012 22:01

Hej Sara! Min första reaktion när jag läste din blogg i går kväll var NEJ inte fina Ploppen! Men när jag tänkt efter förstår jag att du måste ha en plan med er avel och företagsverksamhet och att det då inte går att ha två för lika hingstar. Det skulle vara intressant om du vill dela med dig hur du tänker om det är vissa blodslinjer du vill föra vidare med Teo tillsammans med era ston? Och hur blir det med Teddan? Hur som helst, lycka till med försäljningen. Du lovade ju i ditt mail att Ploppen fanns med i kalendern så jag får titta på honom där under nästa år. :-) Christina

Sara

18 november 2012 22:14

Ja Christina hur jobbigt det än är så måste vi vara realistiska och tänka affärsmässigt. Teo är den bättre hingsten av de två, enligt min åsikt, och ffa så har han det blodet som VI vill avla på - Cardenas. Galope har blivit en bättre häst än vi vågat drömma om, men de två är för lika för att behålla båda två. Teddy kommer att finnas kvar i avelsprogrammet och vi kommer även att erbjuda Fer Avellado till avel 2013.
Jag postar din kalender imorgon!
Kram Sara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 december 2016 20:45

Så har vi varit iväg på några LA, jag & Hugo. Förra helgen red jag hela programmet och kände mej nöjd, men på filmen såg vi ut som om Hugo hade tuggumi under fötterna och jag passiv i sadeln, som vanligt, suck... Jag nöjde mej och plockade inte upp h...

Av Sara - 21 november 2016 19:25

Helgen har gått och så är det måndag igen. I fredags var jag en sväng på HFRK, som arrangerade Nationella dressyrtävlingar i dagarna tre. Pepino Dressage & Breeding sponsrade PSG-klassen på fredagen och då var jag givetvis på plats för att titta och ...

Av Sara - 17 november 2016 20:36


Igår var det som vanligt dags för Amanda-träning med Hugo, och det är veckans höjdpunkt. Nu när jag sedan några år tillbaka, tränar varje vecka, fattar jag inte hur jag gjorde innan? Eller rättare sagt, det gör jag egentligen visst... Den utveckling ...

Av Sara - 14 november 2016 20:03


Ja det är nya tider här på Pepino, men det har ni ju iofs märkt redan med alla förändringar som skett senaste året. Och de fortsätter... Vi byter namn, Pepino PRE kommer framöver att heta "Pepino dressage & breeding" och det är precis vad det ska han...

Av Sara - 28 september 2016 19:43


Idag var det dags för träning med finaste Hugo för Amanda. Sedan jag sist skrev om hu knäckt jag var för att jag är så kass på att rida, så har jag tagit mej själv i kragen. Ja, det finns oändligt många som är sååå mycket duktigare på att rida än jag...

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards