Pepino - dressage & breeding

Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

Många bollar i luften

Av Sara - 28 maj 2012 22:31

Så har det rullat iväg några dagar sedan sist jag rapporterade här :) Helgen hann man bara blinka till, så var den över. Lade ut annons på nya saluhästen Rio i fredags och blev ner-ringd och ner-mailad i lördags. Redan i söndags kom första spekulanten och provred, men den unga tjejen var tyvärr för orutinerad för sin drömhäst så det blev inget med det. Ytterligare två provridningar är dock inbokade så förhoppningsvis hittar han en ny matte eller husse inom kort. Här kommer några bilder på fina "Rio".

               

Lilla Spindeln (Yolista) utfodras sedan i torsdags med tillskottsfoder för föl och DET gjorde susen :) Nog är det bara inbillning ännu att hon lagt på sej i hull, men faktum är att hon är mycket piggare och i lördags för första gången, fick hon ett riktigt föl-ryck och sprang omkring som en tok-fia varv på varv runt Glassen. En härlig syn och inte särskilt sällsynt heller numera. Underbart :)

Glassen & Spindeln

   

Idag har jag varit med Altanero på djursjukhuset för besiktning och röntgen. Det gick strålande och var helt utan anmärkning på kliniskt och på bilderna så nu får Jerez gamla matte Malin en ny häst. Altanero reser till Karlskoga så snart en transportör kan ta med honom. Så hoppas jag på en lycklig tid för Malin & Altanero i Karlskoga och  samma för Jerez här. Just nu njuter han och Budda stort av varandras sällskap och har det underbart. Jerez får några veckor till i lugn och ro innan jag sätter igång honom. Så får vi se hur det går. Fin är han iallafall, vår Jerez P.

         

Ikväll har jag varit och hoppat med Galope. Efter att överhoppat sej förra gången och blivit liiite osäker var han idag i sitt esse igen och hoppade som en katt (nåja, en ganska stor katt) men smidigt som en sådan, iallafall emellanåt :) Nöjd matte och nöjd häst åkte hem igen. På lördag är det dressyrtävling inte långt hemifrån. En LB:2 ska vi prova denna gången och det känns bättre att det rids på långt spår. Kanske hinner vi mer än tre galoppsteg på långsidorna här? Sedan är det Norge nästa helg och därefter blir det en månads vila för Ploppen.

Sist lite nya bilder på fina Sessan, som utvecklats jättefint. Hon är fortfarande till salu och det är en otrolig enkel och trevlig PRE för träning och tävling eller bara som en allra bästa vän. Mysig, social och rolig är denna tjej.

       

 
 
Sandra & Urax

Sandra & Urax

28 maj 2012 23:51

Har verkligen blivit helt kär i PRE sen jag började läsa din blogg. Hoppas att en dag ha råd att köpa en egen! =)

http://sclinderholm.blogg.se

 
Ingen bild

Anouck o Randu

29 maj 2012 17:18

Det ordnade sig till det bästa för Malin och Altareno ! Han är så fin. Hoppas nu att Jerez blir bra. Randu behandlas sen ett par månader sen för kronisk gaffelbandsinflammation i båda bakben. Tråkigt, men snart är han tillbaka ! han verkar vara ganska nöjd ändå, han bli desto mer borstad och ompysslad. Och, peppar peppar, han går nu utan eksemtäcke. Första gång på snart tre år han får vara helt naken utan att klia sig.

Sara

29 maj 2012 22:57

Ja vi hoppas att allt blir bra för både Malin, Altanero & Jerez :)
Stackars Randu med gaffelbanden :( inte kul... Men härligt att han kan slippa sitt täcke och jag hoppas ni snart kan njuta av honom som ridhäst igen.
Kram S

 
Ingen bild

Hanna

29 maj 2012 23:15

Den där "Rio" är ju bara helt otroligt fin! Efter att jag köpte min frieserhäst för ett år sedan har jag inte känt så stort vill-ha-begär för någon häst som jag precis fick för Rio. Otroligt fin häst!!!

 
Erica

Erica

1 juni 2012 01:57

Vackra underbara Jerez !!! <3 Måste koma ut å hälsa på honom, ögonstenen!!

http://www.ladivas.me

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 december 2016 20:45

Så har vi varit iväg på några LA, jag & Hugo. Förra helgen red jag hela programmet och kände mej nöjd, men på filmen såg vi ut som om Hugo hade tuggumi under fötterna och jag passiv i sadeln, som vanligt, suck... Jag nöjde mej och plockade inte upp h...

Av Sara - 21 november 2016 19:25

Helgen har gått och så är det måndag igen. I fredags var jag en sväng på HFRK, som arrangerade Nationella dressyrtävlingar i dagarna tre. Pepino Dressage & Breeding sponsrade PSG-klassen på fredagen och då var jag givetvis på plats för att titta och ...

Av Sara - 17 november 2016 20:36


Igår var det som vanligt dags för Amanda-träning med Hugo, och det är veckans höjdpunkt. Nu när jag sedan några år tillbaka, tränar varje vecka, fattar jag inte hur jag gjorde innan? Eller rättare sagt, det gör jag egentligen visst... Den utveckling ...

Av Sara - 14 november 2016 20:03


Ja det är nya tider här på Pepino, men det har ni ju iofs märkt redan med alla förändringar som skett senaste året. Och de fortsätter... Vi byter namn, Pepino PRE kommer framöver att heta "Pepino dressage & breeding" och det är precis vad det ska han...

Av Sara - 28 september 2016 19:43


Idag var det dags för träning med finaste Hugo för Amanda. Sedan jag sist skrev om hu knäckt jag var för att jag är så kass på att rida, så har jag tagit mej själv i kragen. Ja, det finns oändligt många som är sååå mycket duktigare på att rida än jag...

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards